CIVICA European Week 2024

CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale organizează o nouă ediție a Săptămânii Europene. Evenimentul este găzduit de The London School of Economics and Political Science (LSE), în perioada 26-29 iunie 2024, la sediul său din Londra.

 

Tema din acest an este “Migrația într-o Europă în schimbare”, iar activitățile (prelegerile și temele proiectelor de cercetare) se vor axa pe următoarele întrebări: Care sunt principalele provocări cu care se confruntă societățile europene în contextul creșterii migrației transfrontaliere și intra-statale? Ce factori determină migrația internațională și internă? Cum ar trebui să răspundă statele, organizațiile internaționale și actorii societății civile? Cine ar trebui să fie la masă în eforturile de a elabora o abordare europeană a migrației?

 

Apartenența SNSPA la consorțiul universitar CIVICA creează pentru studenții SNSPA oportunități și experiențe noi care contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea lor personală și profesională.

 

Dacă ești interesat (ă) să participi și să obții și certificatul CIVICA Engage, înscrie-te până luni, 26 februarie 2024 la decanat@administratiepublica.eu, trimițând: CV-ul tău în limba engleză (format Europass), o scrisoare de recomandare de la un cadru didactic din SNSPA și o scurtă scrisoare de motivare (în limba engleză). Candidații selectați vor participa la un interviu online, desfășurat în limba engleză, în data de 29 februarie 2024.