Erasmus Days la SNSPA

Erasmus, programul emblematic al Uniunii Europene, sărbătorește 35 de ani, iar de 25 de ani, programul Erasmus+ deschide minți și schimbă vieți în România.

 

Eşti student/studentă #SNSPA şi vrei să studiezi sau să faci practica în străinătate? Biroul Erasmus+ din cadrul SNSPA organizează joi, 13 octombrie 2022, un eveniment de informare despre stagiile Erasmus+ dedicate studenților: Erasmus Days la SNSPA. Veţi afla toate informaţiile legate de procesul de selecție, despre avantajele participării în programul Erasmus+ și, desigur, poveștile studenților care s-au întors recent dintr-un stagiu ERASMUS.

 

Evenimentul se va desfățura în Sala Multifuncţională (parter), începând cu ora 14:00.

Vă invităm să participați la aceast eveniment, completând online acest formular, până miercuri, 12 octombrie 2022, ora 14:00. Vă rugăm să folosiți adresa de e-mail instituțională a structurii academice la care sunteți înmatriculat/înmatriculată.

 

Află din timp care sunt oportunităţile de care poţi beneficia prin programul Erasmus+, alege-ţi universitatea şi aplică pentru o mobilitate Erasmus+!

Programul ERASMUS+ reprezintă şansa de a trăi o experienţă unică în viaţa de student, într-o universitate parteneră din afara ţării şi de a obţine o recunoaştere a perioadei de studiu realizate. Mobilităţile de plasament permit studenților să efectueze practică într-o companie, centru de cercetare, institut, universitate, ONG dintr-o altă țară din Uniunea Europeană.