Erasmus+ Open Doors la SNSPA

Eşti student/studentă #SNSPA şi vrei să studiezi sau să faci practica în străinătate? Biroul Erasmus+ din cadrul SNSPA organizează online marți, 16 martie 2021, ora 11:00, un eveniment de informare despre stagiile Erasmus+ dedicate studenților: Erasmus Open Doors la SNSPA.

 

Veţi afla toate informaţiile legate de procesul de selecție, despre avantajele participării în programul Erasmus+ și, desigur, detalii legate de modalitatea de desfășurare a mobilităților în condițiile actuale, generate de pandemie. Programul ERASMUS+ reprezintă şansa de a trăi o experienţă unică în viaţa de student, într-o universitate parteneră din afara ţării şi de a obţine o recunoaştere a perioadei de studiu realizate. Mobilităţile de plasament permit studenților să efectueze practică într-o companie, centru de cercetare, institut, universitate, ONG dintr-o altă țară din Uniunea Europeană.

 

Vă invităm să participați la această întâlnire online, completând acest formular, până luni, 15 martie 2021, ora 14:00. Vă rugăm să folosiți adresa de e-mail instituțională a structurii academice la care sunteți înmatriculat/înmatriculată. După confirmarea participării veți primi link-ul Webex prin care veți putea participa.

 

Dacă vreţi să aflaţi cum puteţi profita pe deplin de mobilităţile Erasmus+, vă așteptăm și la întâlnirile de informare, organizate pentru fiecare structură din SNSPA:

  • Facultatea de Administrație Publică: Joi, 18 martie 2021, ora 12:00
  • Facultatea de Comunicare și Relații Publice: Marți, 16 martie 2021, ora 13:00
  • Facultatea de Management: Marți, 16 martie 2021, ora 15:00
  • Facultatea de Științe Politice: Joi, 18 martie 2021, ora 16:00
  • Departamentul Relații Internaționale și Integrare Europeană: Marți, 16 martie 2021, ora 16:00

 

Află din timp care sunt oportunităţile de care poţi beneficia prin programul Erasmus+, alege-ţi universitatea şi aplică pentru o mobilitate Erasmus+!