Huswald Timothee, Consulul Onorific General al României în Haiti și Președinte al Colegiului Universitar Român în Haiti, în vizită la SNSPA

Joi, 16 mai 2024, Huswald Timothee, Consulul Onorific General al României în Haiti și Președinte al Colegiului Universitar Român în Haiti, a efectuat o vizită de lucru la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), prilej cu care a avut o întrevedere cu conf. univ. dr. Crina Rădulescu, prorector SNSPA, coordonator instituțional al Biroului Erasmus+.

Scopul acestei vizite de lucru a reprezentat consolidarea parteneriatului educațional, schimbului de bune practici și extinderea internaționalizării celor două instituții de învățământ.

Colegiul Universitar Român din Haiti se numără printre instituțiile de învățământ superior din străinătate care își asumă misiunea împărtășirii culturii românești, parteneriatului educațional internațional între studenții și profesorii din România și Haiti, o instituție ce oferă programe de studii diverse.