Experiența mea ERASMUS în Franța|Concurs FOTO

În cadrul celei de-a 30-a aniversări a programului Erasmus, Institutul Francez din România și Agenția Erasmus + din România organizează un concurs de fotografie între 11 septembrie și 13 octombrie 2017, intitulat “Experiența mea ERASMUS în Franța”.
Ai beneficiat de programul ERASMUS pentru un sejur universitar, un stagiu profesional într-o companie sau un voluntariat în Franța, trimite-ne fotografia care caracterizează cel mai bine această experiență extraordinară la adresa concours@institutfrancais.ro cu subiectul „Concurs de fotografie Erasmus Days” menționand în mesaj : nume, prenume, adresa poştală.
Fotografia ta trebuie sa fie însoțită de titlu, scurtă descriere de maxim 140 de caractere şi de precizarea locului unde a fost realizată.
Un juriu va desemna cele mai bune 3 fotografii din fiecare categorie (mobilitate studențească, mobilitate profesională, mobilitate în cadrul Serviciului European de Voluntariat). Numele câştigătorilor vor fi anunțate pe 13 octombrie 2017.

Data limita de trimitere pe adresa de mail concours@institutfrancais.ro a fotografiei tale preferate este 30 septembrie ora 00.
Câştigatorii vor primi vouchere la Cărturești în valoare de 1 500 lei, 1 000 lei şi 500 lei.
Detalii şi regulamentul concursului aici.